Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο προπονητής του Μαυροβουνίου, Ζβέζνταν Μίτροβιτς, είπε το προφανές. Σίγουρα όμως οι ατάκες του στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Κυριακής με την Ελλάδα (1/9, 15:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) έχουν τη σημασία τους.

ΝΑΝΤΖΙΝΓΚ, ΚΙΝΑ: Χάρης Σταύρου

Το ίδιο και εκείνες του Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς που έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, λέγοντας πως η παρέα του έφτασε στην Κίνα για να παλέψει και να δείξει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο:

Ζβέζνταν Μίτροβιτς: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί η ομάδα μας βρίσκεται εδώ, για εμάς είναι μια μεγάλη επιτυχία. Έχουμε κίνητρο, είμαστε όλοι εδώ και έτοιμοι για το ματς της πρεμιέρας. Για να είμαι ειλικρινής, θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε την Ελλάδα. Τον Καλάθη. Τον Γιάννη, που είναι τρομερός, τους παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που είναι έμπειροι. Ο Γιάννης είναι ο Γιάννης, αλλά εμείς δεν επικεντρωνόμαστε σε αυτόν και ας είναι ο αστέρας".

Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι, ήρθαμε εδώ για να παλέψουμε, να βελτιωθούμε, να δείξουμε ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί από το πρώτο παιχνίδι. Ο Γιάννης είναι ένας από τους κορυφαίους που ξέρω, αλλά δεν είναι ο μοναδικός καλός στη διοργάνωση. Η Ελλάδα θα παλέψει για τα μετάλλια, είναι μια πολύ καλή ομάδα".