Ο καταλληλότερος άνθρωπος έδωσε το update για την υπόθεση Νεϊμάρ, Παρί και Μπαρτσελόνα. Ο αθλητικός διευθυντής των Παριζιάνων, Λεονάρντο ρωτήθηκε σχετικά με την εξέλιξη της περίπτωσης του “Νέι” και μίλησε ξεκάθαρα για το πώς έχει η κατάσταση.

Συγκεκριμένα, ο Λεονάρντο σημείωσε: "Η πρώτη φορά που μας έκανε πρόταση η Μπαρτσελόνα ήταν στις 27 Αυγούστου. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία που να ικανοποιεί αυτά που θέλουμε".

Στη συνέχεια των δηλώσεών του ο Λεονάρντο τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν καταρρεύσει: "Οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν χαλάσει. Συμφωνία όμως δεν υπάρχει διότι αυτά που ζητάμε δεν ικανοποιούνται. Είμαστε ανοιχτοί να μιλήσουμε για παίκτες. Η περίπτωση του Νεϊμάρ και της Μπαρτσελόνα ήταν πάντα καθαρή: Εάν έρθει μία ικανοποιητική προσφορά, τότε θα μπορεί να φύγει".

Από εκεί και πέρα, ο Λεονάρντο αναφέρθηκε και σε κάτι άλλο ιδιαίτερα σημαντικό. Η μεταγραφική περίοδος κλείνει στις 2 Σεπτεμβρίου και αθλητικός διευθυντής της Παρί είπε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του δεν έχει στείλει κανένα τελεσίγραφο στην Μπαρτσελόνα να συντομεύσει τις διαδικασίες. Οπότε, παραμένει ορθάνοιχτο οι Καταλανοί να κάνουν το "μπαμ" και να φέρουν πίσω στο Καμπ Νόου τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.