Πέρασε ένας χρόνος από την ημέρα, που ο Γιάννης Αλαφούζος επίσημα ανακοίνωσε την υπογραφή της συμφωνίας με τον Παιρόζ Πιεμμπονγκσάντ, για την παραχώρηση των μισών μετοχών του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με την τότε ανακοίνωση οι υπογραφές έπεσαν στις 6 Οκτωβρίου.

Ήταν επίσημη ανακοίνωση, όχι φήμες και σενάρια. Η ανακοίνωση βγήκε από τον ίδιο τον Αλαφούζο και ποτέ δεν είδαμε τα όσα έλεγε η ανακοίνωση να γίνονται πραγματικότητα. Από τότε ο Παϊρόζ εξαφανίστηκε και ο Αλαφούζος δεν βγήκε ποτέ να πει στον κόσμο του Παναθηναϊκού τι συνέβη και για ποιο λόγο έβγαλε μία ανακοίνωση, που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Όσο για το τελευταίο μέρος της ανακοίνωσης, ότι «ο Παναθηναϊκός γίνεται πιο δυνατός να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις, που βρίσκονται μπροστά του», δεν χρειάζεται σχόλιο. Όσο συμφώνησε ο Αλαφούζος με τον Παιρόζ να δώσει τις μισές μετοχές του, άλλο τόσο ο Παναθηναϊκός γίνεται πιο δυνατός!

Ένα χρόνο μετά ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ταλαιπωρείται πηγαίνει στο …άγνωστο και η ομάδα …παλεύει για να μπει στα play off, πληρώνοντας και τα σοβαρά λάθη, που έγιναν στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ας θυμηθούμε σήμερα τι έγραφε τότε η ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου:

«Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις υπεγράφη το Σάββατο (6/10/2018) συμφωνία μεταξύ του κ. Ιωάννη Αλαφούζου και της εταιρείας PAN ASIA INVESTMENTS LTD, συμφερόντων του Ταϋλανδού επιχειρηματία Pairoj Peimpongsant.

Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος συμφώνησε στην μεταβίβαση του ήμισυ των μετοχών που κατείχε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ολοκληρώνοντας έτσι την πρώτη φάση της πρόθεσής του να εισέλθουν νέοι επιχειρηματίες στην ΠΑΕ.

Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος ήταν και παραμένει συνεπής στην υπόσχεση που έδωσε από την αρχή, να παραδώσει τον Παναθηναϊκό καθαρό από τα χρέη στα οποία είχε δεινώς περιέλθει όταν τον ανέλαβε.

Με νέα πλέον δυναμική και συλλογικές προσπάθειες, οι οποίες θα συνεχιστούν, ο Παναθηναϊκός γίνεται πιο δυνατός να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά του».

Photo credits: Eurokinissi

Πηγή: SPORT 24

ΠροηγούμενοΤου Ίβιτς ο ανήφορος
ΕπόμενοΆρης: Έπιασε δουλειά ο Ένινγκ