Γεμάτο ήταν το απουσιολόγιο του Παναθηναϊκού στην προπόνηση της Τρίτης με 14 συνολικά ποδοσφαιριστές να απουσιάζουν είτε επειδή ήταν τραυματίες, είτε επειδή βρίσκονταν στις Εθνικές ομάδες Ανδρών, Ελπίδων και Νέων.

Ας δούμε αναλυτικά τι συνέβη καθώς από την προπόνηση απουσίαζαν κάνοντας θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο οι Μακέντα, Χατζηθεοδωρίδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Νούνες, Μπεκ και Κότσαρης.

Οι Μακέντα και Νούνες έχουν ενοχλήσεις στη μέση. Ο Μπεκ υποφέρει από τενοντίτιδα και ο Κότσαρης από ενοχλήσεις στο μηριαίο οστό. Ο Χατζηθεοδωρίδης κάνει θεραπεία για να ξεπεράσει τη θλάση και οι Γιόχανσον, Σενκεφελντ χαλαρό πρόγραμμα για αποφόρτιση.

Απόντες από την προπόνηση ήταν οι διεθνείς με την Εθνική ανδρών, Διούδης και Κουρμπέλης αλλά και οι διεθνείς με την Εθνική Ελπίδων, Μπουζούκης, Καμπετσής και Αποστολάκης. Την ίδια στιγμή απουσίαζαν με την Εθνική Νέων οι Αλεξανδρόπουλος και Ζαγαρίτης που κάνουν μόνιμα προπόνηση με την πρώτη ομάδα.

Οπότε ο αριθμός των απόντων φτάνει τους 14. Αν όμως προσθέσουμε και τους Αθανασακόπουλο, Τζαβίδα και Βαγιαννίδη που επίσης προπονούνται με την πρώτη ομάδα και βρίσκονται στην Εθνική Νέων ο αριθμός πάει στους 17.

Σε αντίθεση με τους προαναφερθέντες για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Φάουστο συμμετείχε στο πρώτο μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό. Η προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής μπάλας, παιχνίδι και ασκήσεις αντοχής.

Πηγή: SPORT 24