Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου για το Youth League διακόπηκε μετά την εισβολή των κουκουλοφόρων στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη το απόγευμα της Τρίτης. Ο υπεύθυνος ακαδημιών των Βαυαρών Χόλγκερ Σέιτζ, αναφέρθηκε σε όλα όσα έγιναν στο γερμανικό μέσο tz.de, εξηγώντας πως το όλο σκηνικό έμοιαζε με πόλεμο.

"Έχω ξαναζήσει μία παρόμοια εμπειρία, πριν από τέσσερα χρόνια με την U19 της Νυρεμβέργης. Τότε ήμουν προπονητής της Α – Youth της Μπάγερν. Στο προπονητικό κέντρο είχαν εισβάλλει οπαδοί και μπήκαμε γρήγορα στα αποδυτήρια. Όμως αυτό που ζήσαμε εδώ ήταν πιο σκληρό και βίαιο. Οι σκέψεις μας είναι με τους φιλάθλους μας που χτυπήθηκαν. Τους εύχομαι τα καλύτερα.

Χρειάστηκε χρόνος μέχρι να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Ήταν σαν πόλεμος. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα μέσα σε τρία λεπτά. Οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού ήταν δίπλα μας, βοήθησαν τους γιατρούς της Μπάγερν και όσους είχαν χτυπήσει.

Μετά από αυτά που έγιναν το παιχνίδι ξεκίνησε με τους παίκτες να έχουν συγκεντρωθεί στο κέντρο του γηπέδου. Νομίζω το μήνυμα που ήθελαν να περάσουν προς τα έξω ήταν πως απλά θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ήταν πολύ συγκινητικό", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: SPORT 24