Ο ΓΣ Περιστερίου έκανε μπρέικ στο μπρέικ και η σειρά θα κριθεί σε τρίτο αγώνα την Κυριακή (25/4, 19:30) στην έδρα της ομάδας του Κώστα Λούδη.
Το Περιστέρι, που είχε χάσει στον πρώτο αγώνα την Τετάρτη στο κολυμβητήριο της Χωράφας, κέρδισε σήμερα με 5-1 τον Υδραϊκό στην Ηλιούπολη και έκανε το 1-1 στη σειρά.
Όποιος πάρει την πρόκριση στη β’ φάση του πρωταθλήματος της Α1 πόλο ανδρών (ημιτελικά), θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον ΝΟ Βουλιαγμένης.
Οκτάλεπτα: 0-1, 0-1, 1-1, 0-2.
ΥΔΡΑΪΚΟΣ: Γουλφ, Τσιστράκης, Θαλασσινός, Κοκκινάκης, Παπασηφάκης 1, Μακαντάνης, Μπλάνης, Φώσκολος, Παπαδόγκωνας, Μπεριστιάνος, Αλβέρτης, Πολογεώργης, Χατζηγούλας.
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Λαδάς, Φάρμερ 1, Γερακούδης, Κουκουμάκης 2, Σκαρπέλης, Καρούντζος, Μιρόνοφ 1, Κλήμος, Τζώρτζης, Αγκόρτσας 1, Αϊβαλιώτης, Γιαννόοουλος, Μπιτσάκος.