Σε μία αντιεπαγγελματική κίνηση προχώρησε ο Ουάσινγκτον στην αναμέτρηση των Μπακς με τους Χόρνετς.

Ο παίκτης της ομάδας της Σάρλοτ έβαλε τρικλοποδιά στoν Αντετοκούνμπο και αυτό έφερε τον εκνευρισμό του ηγέτη των «ελαφιών».

Ο Γιάννης έκλεψε τη μπάλα από τον Ουάσινγκτον και αυτός εκνευρίστηκε κι έβαλε τρικλοποδιά στον «Greek Freak».

Η ενέργειά του αυτή προκάλεσε τον εκνευρισμό του Αντετοκούνμπο, ο οποίος του ζήτησε τα ρέστα.

Τα πράγματα, όμως, δεν ξέφυγαν, καθώς ο Γιάννης, που ήταν εκπληκτικός στο ματς, ηρέμησε γρήγορα.

https://www.youtube.com/watch?v=R5C9F0LLNbo

Το χτύπημα που δέχτηκε από τον Ουάσινγκτον κλήθηκε να σχολιάσει μετά το ματς ο Αντετοκούνμπο, τονίζοντας πως αν κάποιος κινηθεί εναντίον του, δεν μπορεί να μην ανταποδώσει: «Ένιωσα ότι το έκανε επίτηδες. Δεν έχω δει το βίντεο πώς φαίνεται. Το πόδι του ήρθε με δύναμη. Νευρίασα, γιατί ήταν επικίνδυνο. Στο τέλος, όμως, παίζει σκληρά και το σέβομαι αυτό, αλλά είμαι Αφρικανός. Αν έρθεις εναντίον μου, θα κινηθώ εναντίον σου. Ειδικά αν πιστέψω ότι το κάνεις επίτηδες».

Για την προσπάθεια της ομάδας του και την επιστροφή στις νίκες, είπε: «Προσωπικά θέλω να κερδίζω, είμαι νικητής, παίζω για να κερδίζω, αλλά όσο βλέπω ότι η ομάδα μου είναι σε καλή κατάσταση πνευματικά, χτίζει καλές συνήθειες και αμύνεται, παίζει καλά ο ένας για τον άλλον, είμαι χαρούμενος. Όσο τους βλέπω όλους να είναι σε καλό… μέρος και παίζουν καλά, εκτελούν το σχέδιο καλά, παίρνουν ριμπάουντ, μπορεί να κάνουμε όλα αυτά καλά και να χάσουμε το παιχνίδι, αλλά όσο είμαστε σε καλό σημείο πνευματικά, θα είναι δύσκολο να μας κερδίσουν».

Τέλος, για τη «μάχη» του τίτλου στο NBA, ανέφερε: «Με νοιάζει να κοιτάζω στα πρόσωπα των συμπαικτών μου, στα μάτια τους και να βλέπω τη φωτιά. Θα ξέρω ότι είμαστε σε καλό σημείο. Δεν μου λέει τίποτα η βαθμολογία. Πέρυσι ήμασταν πρώτοι με διαφορά και το Μαϊάμι ήταν έκτο και πήγαν στους τελικούς. Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα πάει αυτό. Όσο έχουμε καλή διάθεση, θα είμαστε σε πολύ καλό σημείο».



Filathlos.gr