«Σειρήνες» από την Ισπανία ηχούν ξανά για τον Βασίλη Καββαδά!  Πριν από μερικές ημέρες, ο διεθνής σέντερ είχε δεχθεί κρούση από την Μπιλμπάο, όπου αγωνίζεται και ο Γιάννης Αθηναίου, αλλά  η συμφωνία δεν προχώρησε. Τώρα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «defensacentral.com», ο Έλληνας ψηλός είναι στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης!

Η «Βασίλισσα» ψάχνει ψηλό στην αγορά για την τελική ευθεία της κανονικής περιόδου και ενόψει των πλέι οφ της Liga Endesa, λόγω του τραυματισμού του Τρέι Τόμπκινς.

Όπως αναφέρεται, λοιπόν, στο δημοσίευμα, ο Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος έχει ολοκληρώσει τις φετινές του υποχρεώσεις με τον Ηρακλή, βρίσκεται στη λίστα του Πάμπλο Λάσο και των συνεργατών του.

Οι άλλοι παίκτες που εξετάζει η Ρεάλ είναι ο Αυστραλός, Γουίλ Μάγκνεϊ, ο Μαλίκ Φιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Κλίπερς, καθώς επίσης και ο Ντάριους Μίλερ, που στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Μπάμπεργκ και πρόσφατα αποδεσμεύτηκε από τους Θάντερ.



Filathlos.gr