Η μεγαλύτερη αδυναμία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ τη φετινή σεζόν ήταν στον «άσο». Κανένας από τους πλέι μέικερ που αποκτήθηκαν δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και ουσιαστικά έχει επιστρατευτεί ο Χάουαρντ Σαντ Ρος για να καλυφθεί το κενό.

Αλλά για την επόμενη σεζόν οι «πράσινοι» δουλεύουν για να διορθώσουν τις ανορθογραφίες του ρόστερ τους. Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα «basketservisi», στο «τριφύλλι» έχουν ξεχωρίσει τον Στέφαν Γιόβιτς και τον έχουν σε πρώτο πλάνο.

Ωστόσο, η ιστοσελίδα επισημαίνει πως ο 30χρονος Σέρβος γκαρντ έχει θαυμαστές και στην πατρίδα του. Ο Ερυθρός Αστέρας προσπαθεί να επαναπατρίσει τον Γιόβιτς και εξελίσσεται σε σοβαρό ανταγωνιστή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για την απόκτηση του.

Ο Γιόβιτς προέρχεται από μία κακή σεζόν με μόλις 8 συμμετοχές με μέσο όρο τα 23 λεπτά. Σκόραρε 4,4 πόντους, μάζεψε 2 ριμπάουντ και μοίρασε 3,8 ασίστ. Ο Γιόβιτς χρειάζεται ένα νέο περιβάλλον να ξεκινήσει ξανά και στο ΟΑΚΑ μπορεί να το βρει, όπως οι Χεζόνια και Νέντοβιτς.



Filathlos.gr