Μπορεί ο Ρομέν Ντελ Καστίγιο να «παίζει» δυνατά για τον Ολυμπιακό, αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα ελληνικής εφημερίδας, οι πρωταθλητές Ελλάδας παρακολουθούν και την περίπτωση του Νορβηγού εξτρέμ Γενς Πέτερ Χάουγκε της Μίλαν.
Πρόκειται για 21χρονο ποδοσφαιριστή, τον οποίο οι «ροσονέρι» είχαν πάρει από την Μπόντο Γκλιμτ το περασμένο φθινόπωρο έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ και σκοπεύουν να τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού.
https://www.youtube.com/watch?v=MRKV72fCTwc
Την ίδια στιγμή, ο ιταλικός Τύπος φέρνει ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Ματέο Τραμονί. Πρόκειται για τον 21χρονο Κορσικανό εξτρέμ της Κάλιαρι που γνωρίζει πολύ καλά ο Φρανσουά Μοντέστο και είχε ακουστεί ξανά στην περσινή θερινή μεταγραφική περίοδο.
Στη Σαρδηνία υποστηρίζουν ότι μπορεί να παραχωρηθεί ως δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, καθώς φέτος είχε συνολικά 9 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ιταλίας.