Η εθνική μας ομάδα θα διεκδικήσει το εισιτήριο για την Ολυμπιάδα, έχοντας μία πολύ σημαντική απουσία. Αυτή του Ιωάννη Παπαπέτρου!

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γόνατο, το οποίο έχει επιδεινωθεί και θα του κοστίσει εν τέλει τη συμμετοχή στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Την αποκάλυψε έκανε στη Media Day της Εθνικής ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος μίλησε για το πρόβλημα με τον «Πάπι», το οποίο είναι πολύ μεγάλο, καθώς διαθέσιμος δεν είναι ούτε ο Κώστας Παπανικολάου.

«Ο Παπαπέτρου δεν θα είναι μαζί μας. Έχει κάνει κάποια πράγματα στο γόνατο που δεν του δίνουν τη δυνατότητα να είναι σύντομα κοντά μας. Προετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν και υπάρχει η πιθανότητα αν προκριθούμε στην Ολυμπιάδα να είναι μαζί μας», ανέφερε ο Αμερικανός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος.



Filathlos.gr