Η Νιούκαστλ είναι σε πολύ καλό φεγγάρι, καθώς πέρασε με άνεση από την έδρα της Λέστερ επικρατώντας με 3-0 και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της Premier League και διεκδικεί ένα εισιτήριο για το Champions League της νέας χρονιάς.

Η ομάδα του Έντι Χάουϊ βρήκε γρήγορα στο ματς δύο γκολ. Ο Μέρφι άνοιξε το σκορ στο 2′, ενώ στο 11′ πέτυχε και δεύτερο γκολ, αφού πρώτα ο Σερ δοκίμασε από το κέντρο να σκοράρει, αλλά η φιλόδοξη προσπάθειά του σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 34′ ο Μπαρνς σκόραρε από κοντά, εκμεταλλευόμενος την ασταθή επέμβαση του κίπερ της Λέστερ στο ωραίο πλασέ του Ζοέλιντον. Στο δεύτερο μέρος άλλαξαν ελάχιστα πράγματα. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, αλλά έγιναν ελάχιστα απειλητικοί στα καρέ του Πόουπ.

Η Νιούκαστλ είναι στους 53 βαθμούς μαζί με την Τσέλσι, έχοντας μάλιστα ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ προσπέρασε τη Μάντσεστερ Σίτι και την Άστον Βίλα (παρότι αμφότερες έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο από τις καρακάξες).

Source link