Mία ημέρα μετά από τον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών, οι διαιτητές της αναμέτρησης  έστειλαν τις εκθέσεις τους στην ΚΕΔ για όσα συνέβησαν στη διάρκεια του επεισοδιακού σαρανταλέπτου με αποκορύφωμα την τελευταία φάση.

Οι Τσαρούχα, Ανδρικόπουλος, Καλδίρης υποστήριξαν πως έκριναν εξ αρχής ως εκπρόθεσμο το καλάθι της Τσάστιτι Ριντ, ένα δίποντο που μπορούσε να στείλει το ματς στην παράταση και παραδέχθηκαν πως επιβεβαίωσαν την απόφασή τους με τη χρήση του βίντεο από την τηλεοπτική κάλυψη της αναμέτρησης.

Θυμίζουμε πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κατέθεσαν ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, όχι για το αν το καλάθι της Ριντ ήταν εμπρόθεσμο ή εκπρόθεσμο, αλλά για τον τρόπο που οι διαιτητές αποφάσισαν από τη στιγμή που βάσει κανονισμών δεν προβλέπεται η χρήση του βίντεο. διαδικτυακής μετάδοσης.

Πλέον, αναμένονται εξελίξεις σχετικά με τον δεύτερο τελικό που έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Κυριακής (16/5).



Filathlos.gr