Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ συνεχίζει τις επαφές για τη στελέχωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν και από την ελληνική αγορά, έχει «κυκλώσει» το όνομα του Βασίλη Καββαδά. 

Ο έμπειρος σέντερ, προέρχεται από μια καλή σεζόν με τον Ηρακλή, η παρουσία του στην Εθνική ομάδα στο Προολυμπιακό της Βικτόρια, ήταν θετική, καθώς έκανε καλά παιχνίδια, ενώ έχει δείξει ότι είναι πλέον υγιής, έχοντας ξεπεράσει τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν, πριν την προηγούμενη διετία.

Στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, γνωρίζουν ότι χρειάζεται και μια προσθήκη Έλληνα παίκτη στο ρόστερ, με τον Καββαδά να είναι μία από τις λίγες αξιόπιστες λύσεις που υπάρχουν διαθέσιμες, ενώ μπορεί να προσφέρει κάτι διαφορετικό από τους Παπαγιάννη και Φλόιντ, εφόσον η περίπτωση του δεύτερου, ολοκληρωθεί θετικά.



Filathlos.gr