Ανοιχτό πόλεμο με την κυβέρνηση ξεκινά ο Ολυμπιακός- «Βόμβα» Βρέντζου
Ανοιχτό πόλεμο με την κυβέρνηση ξεκινά ο Ολυμπιακός- «Βόμβα» Βρέντζου

Ο Γιάννης Βρέντζος δήλωσε μετά το 1-1 του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα έπρεπε, κατά την προσωπική του άποψη, να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα.

Δηλώσεις που προκάλεσαν αίσθηση από τον Γιάννη Βρέντζο, μετά το 1-1 του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, που άφησε με μεγάλα παράπονα από τη διαιτησία τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη και μέλος του ΔΣ του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος, μιλώντας στην Cosmote TV:

«Νομίζω ότι αυτό που έγινε ξεκάθαρο σήμερα είναι ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο, διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα. Αυτό βέβαια είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην Κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία. Η ανοχή μας αυτή τελείωσε. Η προσωπική μου πρόταση είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου».