Στοίχημα Αρης – Ολυμπιακός στο 2.41
Στοίχημα Αρης – Ολυμπιακός στο 2.41

Στοίχημα Αρης – Ολυμπιακός στο 2.41

Αφού σβήσουν τα κάρβουνα της Τσικνοπέμπτης ενώ θα χωνεύουμε τα κοψίδια, γιατί όπως και να έχει θα το τσικνίσουμε -δεν γίνεται αλλιώς, διεξάγεται το Άρης – Ολυμπιακός και είναι ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει η μέρα: με πάμε στοίχημα προγνωστικά.

Με το 2-1 του πρώτου αγώνα όλα είναι ανοιχτά. Ο μεγάλος στόχος του Άρη πρέπει να είναι το κύπελλο. Σε περίπτωση κατάκτησης είναι διπλά κερδισμένος. Γιατί και Ευρώπη βγαίνει αυτομάτως, αλλά και θα κατακτήσει έναν τίτλο, που τον έχει πολύ ανάγκη ο σύλλογος. Ακολουθεί και αγώνας της Κυριακής στην Τούμπα, ένα παραδοσιακό ντέρμπι που ίσως χρειαστεί να θυσιάσει ο Άρης στον βωμό της πρόκρισης.

Από την άλλη, τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα δεν μπορεί να τον πιάσει κανένας, το Κύπελλο αποτελεί μεν στόχο, αλλά υπάρχει και μια σημαντική δυάδα αγώνων με την Άρσεναλ, αρχής γενομένης από την επόμενη εβδομάδα.

Κλειστό παιχνίδι αναμένω στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Πιστεύω πως οι «κίτρινοι» αρχικά θα διαφυλάξουν τα νότα τους, αφού ο Ολυμπιακός, με την ποιότητα που διαθέτει στην επίθεση, μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή επικίνδυνος. Εννοείται πως κάποια στιγμή θα χρειαστεί να σκοράρουν, ώστε να προκριθούν, αλλά επαρκεί και το 1-0, οπότε δεν είναι αναγκαίο να ρισκάρουν από νωρίς. Επιλέγω λοιπόν, το Χ ημίχρονο αλλά και ένα ασιατικό.

 

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και άλλα προγνωστικά στοιχήματος στο koubanezos.gr