Στην Πάτρα «βράζουν» για την αντιμετώπιση που είχε ο Προμηθέας από τους διαιτητές στον πέμπτο ημιτελικό της Basket League στο Λαύριο. Άλλωστε, εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία επιτίθενται προς τους Μάνο και Καρακατσούνη.

Όλοι όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι είδαν το «ντου» του Μάκη Γιατρά και των υπολοίπων ανθρώπων της ομάδας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ωστόσο, δεν αρκέστηκαν εκεί, αφού στο φύλλο αγώνα γίνεται λόγος για ύβρεις και απειλές.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Προμηθέα, Χρήστος Μήλας, φέρεται να είπε στους διαιτητές: «Μουν… θα σας τελειώσουμε σε λίγους μήνες», ενώ μετά το τέλος του αγώνα εισέβαλε στα αποδυτήρια και τους φώναξε: «Μουν… γαμ…».

Είναι προφανές πως τα λόγια που είπε κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο σχετίζονται με την υποψηφιότητα του ιδιοκτήτη της ομάδας, Βαγγέλη Λιόλιου, στις εκλογές της ΕΟΚ.



Filathlos.gr