Η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ της 31-29 κόντρα στην Γκορένιε στον επαναληπτικό της Σλοβενίας προκειμένου να κλείσει θέση (15:00, Cosmotesport 9) στον τελικό του EHF European Cup.
Ο Δημήτρης Δημητρούλιας είδε όλους τους παίκτες που έχει στην αποστολή του να προπονούνται κανονικά, χωρίς προβλήματα, στην Rdeca Dvorana.
Η 16άδα της Ένωσης αποτελείται από τους εξής αθλητές: Bauer, Kosanovic, Τζηρά, Αραμπατζή, Κεδέρη, Αραπακόπουλο, Παπαδιονυσίου, Nuic, Νικολαΐδη, Hikkerud, Pedersen, Lemos, Buneta, Florido, Μυλωνά, Δομπρή.
Ο Χρήστος Κεδέρης δήλωσε στο aek.gr: «Είμαστε απόλυτα έτοιμοι για αυτήν την πρόκληση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Έχουμε διαβάσει πολύ καλά την αντίπαλη ομάδα και θα θα τα δώσουμε ολά για να βρεθούμε στον Τελικό, γιατί θεωρώ ότι το αξίζουμε αλλά και για όλο τον κόσμο της ομάδας που πιστεύει σε εμάς και μας στέλνει την ενέργειά του. Αυτά τα παιχνίδια τα κερδίζουν ομάδες με προσωπικότητα και εμείς το έχουμε αυτό και θα τα αποδείξουμε και αύριο. Πάμε ΑΕΚΑΡΑ».
Η ΑΕΚ στοχεύει να προκριθεί στον δεύτερο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας της στο χάντμπολ ανδρών. Το 2018 είχε χάσει το Τσάλεντζ Καπ από την Ποτάισα Τούρντα.