Αίσιο τέλος είχε για την Χριστίνα Πολίτη η περιπέτειά της με τον κορονοϊό. Η περίοδος της καραντίνας για εκείνη τελείωσε και έτσι έκανε μία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Ακρόπολη.

Η Χριστίνα Πολίτη, με μία ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, απευθύνει έκκληση σε όλους να τηρούν τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού σημειώνοντας ότι “δεν είναι μία ίωση”. Αναφερόμενη στην οικογένεια της είπε ότι “χειρίζεται μια ριψοκίνδυνη αναγκαστική προσγείωση” και πως “ο ένας το περνάει στο πόδι και ο άλλος στο νοσοκομείο με βαριά πνευμονία”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Σπυρόπουλος, που είναι σύντροφος της Χριστίνας Πολίτη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κορονοϊό. Την Πέμπτη ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή ‘Το Πρωινό’ ανέφερε ότι ο γνωστός ηθοποιός νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με πνευμονία και πως κινδυνεύει να διασωληνωθεί.

“Η δική μου περιπέτεια με τον Covid-19 τελείωσε μετά από ελαφρές αναταράξεις. Όχι όμως και για την υπόλοιπη οικογένεια που χειρίζεται μια ριψοκίνδυνη αναγκαστική προσγείωση… Ανεβήκαμε στον ιερό βράχο της Ακρόπολης για θετική ενέργεια. Να προσέχετε, να φοράτε μάσκες και να μην ξεχνιέστε . Όλοι έχουμε κουραστεί και εκεί είναι που κάνουμε το λάθος. Μας έκλεισαν τα πάντα και κολλάμε ο ένας τον άλλον στα σπίτια. Πόσον καιρό να ζεις μακριά από φίλους; Ίσως τα γράψω πιο αναλυτικά όταν όλα πάνε καλά. Θα παραμένω πάντα αισιόδοξη. Να προσέχετε πολύ! Δεν αστειεύεται αυτό το πράγμα – ούτε είναι απλή ίωση!! Ο ένας το περνάει στο πόδι και ο άλλος στο νοσοκομείο με βαριά πνευμονία! Χωρίς υποκείμενα νοσήματα .. μην ακούτε τα «δεν έχω- έχω κάνει εκατό τεστ» και μακριά από αρνητές και ανεύθυνους. Λάθος μας μεγάλο. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γιατρούς και νοσηλευτές – αγωνίζονται την πιο δύσκολη περίοδο της ανθρωπότητας με όλα τα μέσα για να μας βοηθήσουν να πάρουμε πίσω τη ζωή μας, την καθημερινότητα μας. Ας παραμείνουμε αγαπημένοι και που θα πάει.. θα περάσει ΚΑΙ αυτό! Είναι πια θέμα χρόνου..”, έγραψε στην ανάρτησή της η Χριστίνα Πολίτη.enikos.gr