Δήμος Πεντέλης - Εθελοντική αιμοδοσία στις 12 Φεβρουαρίου
Δήμος Πεντέλης - Εθελοντική αιμοδοσία στις 12 Φεβρουαρίου

 Ο Δήμος Πεντέλης διοργανώνει ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σε μονάδες αίματος των εθελοντών αιμοδοτών, κατοίκων και πολιτών του Δήμου.

 

Δήμος Πεντέλης - Εθελοντική αιμοδοσία στις 12 Φεβρουαρίου
Δήμος Πεντέλης – Εθελοντική αιμοδοσία στις 12 Φεβρουαρίου

 

Η 33η Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 στο Διασχολικό Αθλητικό Κέντρο (Αλ. Παναγούλη 9 Μελίσσια) κατά τις ώρες 9.30 με 13.00.

«Η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου δεν είναι απλώς μια πράξη αγάπης, αλλά επιτακτική ανάγκη και έμπρακτη απόδειξη αλληλεγγύης και ανιδιοτέλειας προς τους συνανθρώπους μας που χρήζουν αίματος περισσότερο από κάθε άλλη φορά» αναφέρει η δημοτική αρχή.

Την αιμοληψία αναλαμβάνει κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου «Φλέμινγκ», το οποίο αποτελείται από επιστημονικό προσωπικό, τηρώντας αυστηρά τους υγειονομικούς κανονισμούς για την προστασία των αιμοδοτών.

Παρακαλούνται οι εθελοντές αιμοδότες κατά την προσέλευσή τους στο χώρο να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις Σαπουνά Θεοδώρα (τηλ. 213 2050017), Χατζηνικολάου Μαρία (τηλ. 6937 401249) και Βλάχου Αγγελική τηλ. 6944 907262.