Πέμπτη 6.4.23 και ώρα 18.00 στην αίθουσα Νέστωρ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων

☑️Δωρεάν σεμινάριο για τα 10 χρόνια του Believe in You: “Ευεξία και Επιτυχία μέσα από την Προσωπική Ανάπτυξη”, στο πλαίσιο της διαχρονικής συνεργασίας με τον Δήμο Βριλησσίων.

👉Η προσωπική ανάπτυξη είναι ανάγκη ή πολυτέλεια; Είναι μόδα που θα φύγει ή είναι τάση που ήρθε για να μείνει;

Η αλήθεια είναι ότι από τον Μάρτιο του 2013 που δημιουργήθηκε το Believe in You, σε αυτά τα 10 χρόνια η προσωπική ανάπτυξη γνώρισε μεγάλη άνθιση.👇 Αναπτύχθηκε τεράστια πληθώρα επιλογών με δωρεάν σεμινάρια, workshops, εκπαιδευτικά προγράμματα, βιβλία αυτοβελτίωσης, podcasts…

👉To Believe in You ξεκίνησε με ένα μεγαλόπνοο όραμα: Να προσφέρει ενδυνάμωση στους ανθρώπους, μέσα από τη γνώση για τις βασικές δεξιότητες ζωής. ☑️10 ολόκληρα χρόνια έχει υπηρετήσει πιστά αυτό το όραμα μέσα από εκατοντάδες σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα και πλέον και ηλεκτρονικά.

👇Για να γιορτάσουμε λοιπόν τα γενέθλιά μας, σας προσκαλούμε σε ένα δωρεάν σεμινάριο (από κοντά ξανά!), στο Δήμο Βριλησσίων, την Πέμπτη 06/04, στις 19:00.

👉Θέμα μας θα είναι: “Ευεξία και Επιτυχία μέσα από την Προσωπική Ανάπτυξη”.

👉Εισηγητές του σεμιναρίου είναι 👇ο Κώστας Σημάτος, Σύμβουλος προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης και εκπαιδευτής 👉και η Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης, εκπαιδεύτρια και 👇δημιουργός του Believe in You.

📍Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο;❓

Σε όλους.

🔻Η προσωπική ανάπτυξη είναι δια βίου, αφορά όλους μας και επηρεάζει κάθε τομέα της ζωής μας και κάθε στόχο.

🔻Δεν είναι προϋπόθεση να έχετε προηγούμενη γνώση, αλλά έστω και απλή περιέργεια του πώς μπορεί να σας ωφελήσει η προσωπική ανάπτυξη.

⭕Θέματα του σεμιναρίου

– Τι είναι η προσωπική ανάπτυξη και γιατί είναι απαραίτητη;❓

– Ποια είναι τα οφέλη της και με ποιό τρόπο επιτυγχάνεται;❓

– Πώς η προσωπική ανάπτυξη συμβάλλει στο να νιώθουμε ευεξία;❓

– Πώς η προσωπική ανάπτυξη οδηγεί στην επιτυχία;❓

– Τί χάνω αν δεν αναπτύσσω τον εαυτό μου;❓

Ελάτε να εμπνευστείτε μέσα από τις ιστορίες ανθρώπων που έκαναν το δικό τους ταξίδι προσωπικής ανάπτυξης.

– Τί στόχους πέτυχαν;❓

– Τί εμπόδια ξεπέρασαν;❓

– Τί προκλήσεις αντιμετώπισαν;❓

– Ποιο είναι το επόμενο βήμα;❓

🔻Πληροφορίες

Ημερομηνία: Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

🔻Χώρος διεξαγωγής: Πνευματικό κέντρο Δήμου Βριλησσίων (αίθουσα Νέστωρ), Κισσάβου 11, Βριλήσσια.

🔻Ώρες διεξαγωγής: 19:00-21:00

🔻Ώρα προσέλευσης: 18:30

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106128281, 6974781051

E–mail: [email protected]

🔻Δηλώστε συμμετοχή εδώ:

https://www.believeinyou.gr/10yearsbiy

⭕Το σεμινάριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων.

Ελάτε σε ένα μοίρασμα χαράς, αισιοδοξίας, πίστης και ελπίδας. 🔆Όλοι αξίζουμε μια καλύτερη ζωή και μπορούμε να την έχουμε. Αρκεί να το αποφασίσουμε!

▶️Σας περιμένουμε την Πέμπτη 06/04 να σας εμπνεύσουμε να το πετύχετε!

Ευχαριστούμε την κα Εύη Ξυραφά για την πολυετή συνεργασία μέσα και από την Σχολή Γονέων.

🌹Χρόνια πολλά Believe in you🙏👏