Εδώ και αρκετές μέρες συζητιέται έντονα η πιθανή επιστροφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στη Σερβία. Ο Ερυθρός Αστέρας κινείται για τη δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας, στοχεύοντας σε περιπτώσεις από το πάνω ράφι, με την υπόθεση του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ να τον απασχολεί έντονα.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτουν τα ΜΜΕ της Σερβίας, το όνομα του Πρίγιοβιτς βρισκόταν διαρκώς στη λίστα του Ερυθρού Αστέρα. Ωστόσο, υπήρχαν οικονομικά εμπόδια που έκαναν την υπόθεσή του αδύνατη τα τελευταία χρόνια. Φαίνεται, όμως, πως οι συνθήκες ωρίμασαν αρκετά και όλα δείχνουν… γάμο ανάμεσα στις δύο πλευρές!

Ήδη ο Πρίγιοβιτς απάντησε θετικά στην πρόταση της διοίκησης και βάσει των πρώτων πληροφοριών για το καθεστώς ιδιοκτησίας, θα είναι αρχικά υπό τη μορφή δανεισμού και κατόπιν αγοράς των δικαιωμάτων του.

«Είμαι οπαδός του Ερυθρού Αστέρα από την παιδική μου ηλικία. Θυμάμαι ως παιδί που ερχόμουν στο Βελιγράδι για διακοπές και προπόνηση στο Μαρακανά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 30χρονος Σέρβος φορ της Αλ Ιτιχάντ!Filathlos.gr