Πριν από λίγες ημέρες, η Ελεονώρα Μελέτη διαγνώστηκε με κορωνοϊό και πλέον βρίσκεται στο πατρικό της, στα νότια προάστια, σε καραντίνα.

Η παρουσιάστρια θέλησε να μείνει μακριά από τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη και τη μικρή Αλεξάνδρα, ώστε να μην  κολλήσουν κι εκείνοι τον ιό.

Η Ελεονώρα Μελέτη αν και όπως είπε πρόσεχε αρκετά και είχε περιορισμένες επαφές με άλλους ανθρώπους δε… γλίτωσε από τον Covid – 19.

Πολλοί έσπευσαν να της συμπαρασταθούν και να της ευχηθούν γρήγορη ανάρρωση. Εκείνη με τη σειρά της θέλησε να τους ευχαριστήσει με ένα μήνυμα στα InstaStories.

«Με αυτή τη θέα στο πατρικό μου, όπου έχω αποσυρθεί, διαβάζω ένα προς ένα τα χιλιάδες – κυριολεκτικά – μηνύματα σας και καταλαβαίνω δύο πράγματα: πρώτον έχουμε πολλοί Covid την ίδια στιγμή, περαστικά μας! Δεύτερον με σκεφτήκατε και μου στείλατε τη σκέψη σας με ένα μήνυμα και αυτό πέρα το ότι με τιμά, με κάνει πολύ πολύ χαρούμενη! Σας στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου».

Η θέα από το μπαλκόνι του σπιτιού της

Αυτές τις ημέρες στο πλευρό της βρίσκεται η μητέρα της, Μαρία, η οποία τη φροντίζει. Μάλιστα, της ετοίμασε και ένα θρεπτικό γεύμα με κοτόπουλο, άγριο ρύζι, μανιτάρια και μπρόκολο. Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μια βόλτα στο μπαλκόνι του σπιτιού της για να δει λίγο ήλιο.

 Filathlos.gr