Εντοπίστηκε σορός γυναίκας στον Πόρο, και υπάρχουν φόβοι πως είναι η Σταυρούλα Γκουγκουλιά.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε σορός γυναίκας στον Πόρο. Μάλιστα, εκφράζονται φόβοι πως πρόκειται για την Σταυρούλα Γκουγκουλιά.


Όπως αναφέρει το STAR, η σορός εντοπίστηκε στον Πόρο λίγες ημέρες μετά την εξαφάνιση της ενώ τα κοσμήματα που υπάρχουν πάνω στην σορό ανταποκρίνονται σε πρώτη φάση σε εκείνα που φορούσε η Σταυρούλα Γκουγκουλιά.

Οι Αρχές έχουν μια πρώτη εικόνα για την σορό που εντοπίστηκε στον Πόρο και φαίνεται πως ο θάνατος επήλθε από αυτοχειρία.

Πάντως, έχουν προχωρήσει σε λήψη DNA από τον πατέρα της Σταυρούλας ώστε να έχουν την απάντηση αν πρόκειται για εκείνη ή για κάποια άλλη.


Η σορός βρισκόταν στα αζήτητα εδώ και 6 μήνες. Την είχε εντοπίσει βάρκα στα ανοιχτά του νησιού και είχε καλέσει τις Αρχές.

Η Σταυρούλα εξαφανίστηκε στις 23 Αυγούστου, με την τσάντα της, περίπου 300 ευρώ σε μετρητά -όπως λέει η συγκάτοικος της- και το κινητό της. Η συγκάτοικος δεν δήλωσε στις αρχές την εξαφάνισή της.

Λίγες μέρες μετά την εξαφάνιση της Σταυρούλας, η συγκάτοικος σήκωσε απο τραπεζικό λογαριασμό της γυναίκας περίπου 11.000 ευρώ «για ανάγκες όπως λογαριασμοί, ενοίκια, ερευνητής και δικηγόροι».

Όμως, όταν σήκωσε τα χρήματα δεν είχε εμφανιστεί ακόμα η ανάγκη να πληρώσει ερευνητή και δικηγόρους καθώς κανείς δε γνώριζε ότι είχε εξαφανιστεί η Σταυρούλα.Dnews