Επίθεση με βιτριόλι: H Νικολούλη έλυσε το μυστήριο της μαυροφορεμένης

Επίθεση με βιτριόλι: H Νικολούλη έλυσε το μυστήριο της μαυροφορεμένης
Επίθεση με βιτριόλι: H Νικολούλη έλυσε το μυστήριο της μαυροφορεμένης

Με την υπόθεση της 34χρονης που δέχτηκε φρικτή επίθεση με βιτριόλι την περασμένη εβδομάδα ασχολήθηκε η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της Παρασκευής.

Η δαιμόνια ρεπόρτερ, μάλιστα, εμφάνιση ντοκουμέντο από έναν μάρτυρα-κλειδί στην υπόθεση, ο οποίος υποστηρίζει πως είδε την δράστιδα να απομακρύνεται από το σημείο της επίθεσης φανερά ταραγμένη αλλά και να αλλάζει ρούχα μπροστά από παρκαρισμένο αυτοκίνητο.


Φυσικά, ο ίδιος δεν μπορούσε να γνωρίζει τι είχε συμβεί, ωστόσο παρατήρησε τη συγκεκριμένη γυναίκα καθώς του έκανε εντύπωση το πόσο ταραγμένη ήταν και ο τρόπος που περπατούσε.


«Το πρωινό της Τετάρτης 2ο Μαΐου ήμουν στη Θησέως, κοντά στο σημείο της επίθεσης. Είχα ένα ραντεβού στη Θησέως γύρω στις 09:15. Είχα παρκάρει και κατευθυνόμουν στο σημείο συνάντησης.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Τα εργαστήρια της ΕΛΑΣ «δείχνουν» το πρόσωπο της γυναίκας που έκανε την επίθεση.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Τα εργαστήρια της ΕΛΑΣ «δείχνουν» το πρόσωπο της γυναίκας που έκανε την επίθεση.

 

Με τον ντόρο που έγινε μετά την επίθεση θυμήθηκα και μια γυναίκα που μου έκανε εντύπωση. Είχε ένταση και περπατούσε γρήγορα στη Θησέως, κοντά στο σημείο της επίθεσης.

Λέω ‘Αυτή τι έπαθε και πάει έτσι;’. Και γυρνώντας τη βλέπω να σταματάει μπροστά σε ένα ανοιχτόχρωμο αυτοκίνητο, να βγάζει το μαύρο μπουφάν που φορούσε και να μπαίνει απ’ την πλευρά του συνοδηγού. Δεν πρόσεξα αν υπήρχε οδηγός ή αν μπήκε μετά να καθήσει στη θέση του οδηγού, αφού την είχε κλείσει άλλο αυτοκίνητο και μόνο με όπισθεν θα μπορούσε να φύγει. Αν φορούσε σκούρο σκούφο και μαύρη μάσκα θεωρώ θα τα είχα προσέξει. Ήταν γύρω στο 1,70. Τα ρούχα που φορούσε ήταν ιδιαίτερα, σα να πήγαινε σε συγκεκριμένη δουλειά και βιαζόταν να φύγει.


 

Βιτριόλι: Η πρώτη «εικόνα» της μαυροφορεμένης! Αποκαλύψεις στο Live Newsω
Βιτριόλι: Η πρώτη «εικόνα» της μαυροφορεμένης! Αποκαλύψεις στο Live News

Μπορεί το γεγονός αυτό να είναι τυχαίο, η γυναίκα που σας λέω να μην είχε σχέση με την υπόθεση. Εγώ, όμως, σας το αναφέρω γιατί η ώρα ήταν κοντινή με την επίθεση. Εσείς μπορείτε να το ερευνήσετε», είπε χαρακτηριστικά.

Η Νικολούλη από τη μεριά της, είναι πεπεισμένη πως η γυναίκα που είδε ο μάρτυρας δεν ήταν άλλη από τη δράστιδα.

Την ίδια ώρα, ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να ανασυνθεθεί το πρόσωπο της μαυροφορεμένης από το υλικό που έχει στα χέρια της η αστυνομία, με τη σύλληψή της να είναι θέμα χρόνο αφού οι Αρχές έχουν καταλήξει σε δύο πιθανές δράστιδες.