Γεννήσεις: Θλιβερή εικόνα - Κανένας Έλληνας όλοι αλλοδαποί
Γεννήσεις: Θλιβερή εικόνα - Κανένας Έλληνας όλοι αλλοδαποί

Η εικόνα από το Ληξιαρχείο Χαλκίδας είναι αποκαλυπτική, για το τι συντελείται σε όλη την Ελλάδα, και θλιβερή ταυτόχρονα. Στις γεννήσεις που σημειώθηκαν από 20 έως 27 Μαΐου, μέσα σε μια εβδομάδα δηλαδή, δεν υπάρχει ούτε ένα παιδί από την Ελλάδα.

Όλες οι γεννήσεις αφορούν αλλοδαπούς μουσουλμάνους από άγνωστες χώρες, καθώς ουδείς γνωρίζει ουσιαστικά από πού πραγματικά προέρχονται.

Ίδια εικόνα και την εβδομάδα από 29 Ιανουαρίου έως 5 Φεβρουαρίου όπου όλες οι γεννήσεις αφορούν αλλοδαπούς και όλοι οι θάνατοι (12) Έλληνες.

Ένα χαρακτηριστικό δείγμα του τι συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα κάθε έτος.

Εάν υπήρχαν συγκεντρωτικά στοιχεία αυτά θα ήταν καταθλιπτικά για τον ελληνικό πληθυσμό. Το χρονικό αυτό διάστημα συντελείται και θα συντελείται και στην επόμενη δεκαετία τουλάχιστον, η μεγαλύτερη αλλοίωση πληθυσμού που έχει βιώσει η Ελλάδα από τότε που έγινε ανεξάρτητο κράτος το 1830 έως σήμερα.

Την ίδια ώρα το ελληνικό κράτος δίνει άδεια σε αλλοδαπούς που έχουν χάσει το δικαίωμα ασύλου να αναχωρήσουν από την Λέσβο για την περίφημη «ενδοχώρα» προκειμένου να αναζητήσουν μόνοι τους τρόπους εξόδου από την Ελλάδα!

Αυτό έγινε πριν από δύο ημέρες όταν αναχώρησαν 176 «ευάλωτοι αιτούντες», με το πλοίο της γραμμής και με κατεύθυνση το λιμάνι του Πειραιά.

Όπως είναι γνωστό, από την περασμένη Παρασκευή επιτρέπεται η αναχώρηση από τη Μυτιλήνη, προσφύγων με τρίπτυχα που διαθέτουν μπλε σφραγίδα, δηλαδή έχουν άρση γεωγραφικού περιορισμού στη μετακίνηση τους, καθώς και όσων έχουν β’ απορριπτική απόφαση, δηλαδή έχουν χάσει κάθε δικαίωμα ασύλου και πρέπει να αναχωρήσουν από τη χώρα, δηλαδή να φύγουν από το νησί για να αναζητήσουν τρόπο εξόδου από την Ελλάδα.

Δηλαδή μέσω Ηγουμενίτσας ή Πάτρας προκειμένου οι Λιμενικές Αρχές να τους συλλάβουν εκεί εκ νέου λόγω «παράνομης» εξόδου από τη χώρα!