Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, ο Πέδρο Μαρτίνς αρέσει πολύ στη διοίκηση της Γουλβς και είναι κι η πρώτη επιλογή για την επόμενη μέρα στον πάγκο της ομάδας!

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι με προορισμό την Τότεναμ και οι «λύκοι» επιθυμούν να παραμείνουν πιστοί σε… πορτογαλικό πλάνο, με τον Μαρτίνς να έχει όσα στοιχεία ψάχνουν για τον προπονητή της ομάδας.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει δηλώσει αρκετές φορές πως θα ήθελε να έχει την ευκαιρία της Αγγλίας, όμως, όπως σημειώνεται, παραμένει πιστός στο συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες, το οποίο έχει ισχύ μέχρι το 2022.

Για την ώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως έχει γίνει ήδη μία πρώτη επαφή ανάμεσα σε Μαρτίνς και Γουλβς, αλλά είναι δεδομένο πως πρέπει να γίνουν πολλά ακόμα για να υπάρξει deal.

Σε αυτά περιλαμβάνεται φυσικά και η ρήτρα αποδέσμευσης του Πορτογάλου που «αγγίζει» τα 4 εκατομμύρια ευρώ.



Filathlos.gr