Νέα βίντεο ντοκουμέντα έφερε στο φως της δημοσιότητας το Star και το οποίο εξετάζεται καρέ-καρέ από τις Αρχές. Στο βίντεο από την οδό Αγίου Δημητρίου που βρίσκεται κοντά στο σημείο της εκτέλεσης, φαίνεται να περνά ένα scooter παρόμοιο με αυτό των δολοφόνων. Πρόκειται για λήψη μόλις τέσσερα λεπτά μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής . Όπως φαίνεται στο βίντεο, στο μηχανάκι επιβαίνει μόνο ο οδηγός και τα ρούχα του είναι παρόμοια με αυτά τους ενός εκ των δολοφόνων.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο ένας από τους επιβάτες να κατέβηκε και ο άλλος να συνέχισε μόνος του τη διαδρομή με το μηχανάκι. Σε άλλο βίντεο διακρίνεται μηχανή της ΔΙ.ΑΣ. να τρέχει προς το σημείο της εκτέλεσης. Είναι το ίδιο σημείο όπου είχαν περάσει λίγο πριν οι δολοφόνοι.

Δύο σημάδια από βολίδες σε τοίχο και μπαλκόνι

Απέναντι από το σημείο της επίθεσης, βρίσκεται η πολυκατοικία όπου βρέθηκαν χθες δύο τρύπες από βολίδες. Την ώρα της δολοφονίας, μια γυναίκα μαγείρευε στο διαμέρισμά της που είναι στον πρώτο όροφο και σε απόσταση 30 μέτρων από το παρκάκι. «Ακούω έναν θόρυβο σαν να πέφτει βράχος επάνω στον τοίχο. Η τρύπα δεν υπήρχε πριν» είπε κάτοικος του διαμερίσματος.

Οι Αρχές εξετάζουν τις τέσσερις μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων με τα βίντεο. Ο καθένας τους έχει δώσει τη δική του περιγραφή. Η μοναδική γυναίκα που ήταν σε απόσταση αναπνοής από το σημείο αποκάλυψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»: «Ακούσαμε τον θόρυβο. Τρία – τέσσερα βήματα μπροστά, είδα ότι υπήρχε άνθρωπος πεσμένος μπρούμητα, από το κεφάλι να ρέει αίμα, αλλά δεν πλησίασα παραπάνω, πραγματικά φοβήθηκα, δεν ήθελα να έχω την εικόνα του».

«Μέσα σε ένα με δύο λεπτά ήρθε η αστυνομία. Έγιναν πολύ γρήγορα, και ήταν και ατάραχοι, ήταν ήρεμοι. Δεν ξέρω αν πήραν είδηση ότι ήμασταν κι εμείς εκεί ή αν δεν έδωσαν σημασία» είπε.enikos.gr