Η Έρρικα Πρεζεράκου ποζάρει στα 45 της με... μικροσκοπικό μπικίνι
Η Έρρικα Πρεζεράκου ποζάρει στα 45 της με... μικροσκοπικό μπικίνι

«Αυτό που δημιουργεί την πραγματικότητα μας είναι αυτό που εκπέμπουμε, σκεφτόμαστε, νοιώθουμε και πράττουμε» γράφει η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας της
Η Έρρικα Πρεζεράκου μέσα από το Instagram μοιράζεται σχεδόν καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της. Το πρωί της Τρίτης, η γνωστή αθλήτρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία που έβγαλε στην παραλία, λίγο πριν κάνει τη βουτιά της.

Φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι, πόζαρε πάνω σε έναν βράχο, με το καλλίγραμμο κορμί της να εντυπωσιάζει. Στα 45 της, η Έρρικα διαθέτει κορμί που θα το ζήλευαν πολλές νεότερές της.

«Ας εκδηλώσουμε την πρόθεση κάθε μας βήμα στον πλανήτη… να μας οδηγεί στην αποστολή μας με τον πιο φωτεινό τρόπο»… και αν κάποιες φορές ο δρόμος φαίνεται περίεργος η αδιέξοδος ας θυμόμαστε… Αυτό που δημιουργεί την πραγματικότητα μας είναι αυτό που εκπέμπουμε, σκεφτόμαστε, νοιώθουμε και πράττουμε… Για σήμερα μόνο ας ρωτήσουμε εσωτερικά: «Πως θέλω να στέκομαι σε τούτο τον κόσμο;». Και ας στρέψουμε τις 4 βάσεις μας (ενέργεια, σκέψεις, συναισθήματα, πράξεις) σε αυτά που αγαπάμε και όχι σε αυτά που φοβόμαστε. Σας είπα σήμερα πόσο πολύ σας αγαπώ;

Καλήμερα ηλιόλουστοι φίλοι μου…» έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε την παρακάτω φωτογραφία.

 

«Αυτό που δημιουργεί την πραγματικότητα μας είναι αυτό που εκπέμπουμε, σκεφτόμαστε, νοιώθουμε και πράττουμε» γράφει η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας της Η Έρρικα Πρεζεράκου μέσα από το Instagram μοιράζεται σχεδόν καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της. Το πρωί της Τρίτης, η γνωστή αθλήτρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία που έβγαλε στην παραλία, λίγο πριν κάνει τη βουτιά της. Φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι, πόζαρε πάνω σε έναν βράχο, με το καλλίγραμμο κορμί της να εντυπωσιάζει. Στα 45 της, η Έρρικα διαθέτει κορμί που θα το ζήλευαν πολλές νεότερές της. «Ας εκδηλώσουμε την πρόθεση κάθε μας βήμα στον πλανήτη… να μας οδηγεί στην αποστολή μας με τον πιο φωτεινό τρόπο»… και αν κάποιες φορές ο δρόμος φαίνεται περίεργος η αδιέξοδος ας θυμόμαστε… Αυτό που δημιουργεί την πραγματικότητα μας είναι αυτό που εκπέμπουμε, σκεφτόμαστε, νοιώθουμε και πράττουμε… Για σήμερα μόνο ας ρωτήσουμε εσωτερικά: «Πως θέλω να στέκομαι σε τούτο τον κόσμο;». Και ας στρέψουμε τις 4 βάσεις μας (ενέργεια, σκέψεις, συναισθήματα, πράξεις) σε αυτά που αγαπάμε και όχι σε αυτά που φοβόμαστε. Σας είπα σήμερα πόσο πολύ σας αγαπώ; Καλήμερα ηλιόλουστοι φίλοι μου…» έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε την παρακάτω φωτογραφία.

 

Η Δήμητρα Ματσούκα έβαλε το μαγιό της και βούτηξε στη θάλασσα