Η Νότιγχαμ οδεύει προς τα “αστέρια” τη νέα σεζόν και η διοίκηση του συλλόγου φαίνεται πως θέλει να πυροδοτήσει τουλάχιστον μία βόμβα.
Αυτό προκύπτει από αγγλικό δημοσίευμα, το οποίο αναφέρει ότι οι Reds έχουν κάνει διερευνητική επαφή με την πλευρά του Βίκτορ Γιόκερες, ενός εκ των πιο πολυσυζητημένων επιθετικών τις τελευταίες δύο σεζόν.
Σύμφωνα με το εν λόγω άρθρο, το ποσό που θα κληθεί να εκταμιεύσει η Νότιγχαμ υπολογίζεται στα 60.000.000 ευρώ, σε μία μεταγραφή που εάν ολοκληρωθεί θα μιλάμε για μία εκ των μεγαλύτερων στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας.
Βέβαια το ενδεχόμενο αυτό συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες, αν αναλογιστούμε ότι το όνομα του Σουηδού επιθετικού έχει “παίξει” για τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου, μεταξύ των οποίων είναι οι Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ.
Τη φετινή σεζόν ο 26χρονος φορ μετράει 40 γκολ και 10 ασίστ σε 41 ματς, ενώ συνολικά σε 91 παιχνίδια με τη φανέλα της Σπόρτινγκ έχει βρει 83 φόρες τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.