Νεκρή εντοπίστηκε η Κωνσταντίνα – Βιολέτα Σούλη, που αγνοούνταν από τις 7 Μαΐου στα Ιωάννινα, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Η 70χρονη σε επικοινωνία που είχε με τους οικείους της ανέφερε ότι βρίσκοταν στον χώρο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ αλλά και εθελοντές πραγματοποίησαν έρευνες και σε άλλα σημεία όπου υπήρξαν μαρτυρίες για την παρουσία της. Όμως, δυστυχώς, δεν βρέθηκε κάποιος ίχνος της. Το πρωί της Τρίτης εντοπίστηκε νεκρή σε περιοχή μεταξύ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του Ασβεστοχωρίου, όπου παλαιότερα υπήρχε η χωματερή. Στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής, ενώ θα διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου της 70χρονης.
Τελευταία άρθρα
Χαλάνδρι: Σύλληψη 78χρονου για κλοπές σε αυτοκίνητα κοντά στην Κηφισίας
Ειδήσεις Χαλάνδρι: 78χρονος κατηγορείται για κλοπές από αυτοκίνητα κοντά στην Κηφισίας. Τι κατέσχεσαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του.
Δημητριάδης στην Ξάνθη: Οι λύσεις στα προβλήματα πάνω από την εικόνα...
Στην αξία της αξιοπιστίας και στην ουσιαστική αντιμετώπιση των προβλημάτων των πολιτών στάθηκε ο Γρηγόρης Δημητριάδης, μιλώντας από την Ξάνθη για την πολιτική επικοινωνία και τον ρόλο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.











