Μετά από δύο εβδομάδες στη φυλακή, τα ρεπορτάζ εμφάνιζαν τον Πέτρο Φιλιππίδη αισιόδοξο ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα η περιπέτειά του θα τελείωνε και θα κατόρθωνε να βγει με βραχιολάκι. Όλοι υπέθεσαν ότι προφανώς κάποια πληροφορία θα είχε απ’ τους συνηγόρους του που τον έκανε να αισιοδοξεί.

Φαίνεται, όμως, ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο νόμιζε. Η τελευταία εξέλιξη θέλει τον γνωστό ηθοποιό να βρίσκεται στα… σχοινιά, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει μια βαρύτατη δικογραφία. Η εντύπωση που υπήρχε ότι 3 ήταν οι εις βάρος του καταγγελίες δεν επαληθεύεται, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος», 10 είναι οι μαρτυρίες που τον «καίνε».

Ο Φιλιππίδης, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αντιμετωπίζει μια βαρύτατη δικογραφία με κάθε είδους κακοποιητική συμπεριφορά. Όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κάποιος, όταν ο αριθμός των καταγγελιών και των μαρτυριών είναι τόσο μεγάλος, πολύ δύσκολα μπορεί να τον αντικρούσει κανείς όσο καλή υπερασπιστική γραμμή κι αν ακολουθήσει. Γι’ αυτό, το ενδεχόμενο αποφυλάκισης με βραχιολάκι, στο οποίο πόνταρε ο Φιλιππίδης, μοιάζει αυτή τη στιγμή από δύσκολο έως αδύνατο.

Πηγή: instanews.grFilathlos.gr