Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την γρήγορη προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ, αλλά και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μίλησε ο Μάικλ Κρμέντσικ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:
Για την κουβέντα με το τεχνικό επιτελείο πριν τον αγώνα:
«Με είχε προϊδεάσει ο προπονητής πως δε θα ξεκινήσω. Να είσαι έτοιμος για το τελευταίο ημίωρο, μου είπε κι έτσι έγινε» .
Για την γρήγορη προσαρμογή του στην ομάδα:
«Τα εύσημα ανήκουν στον μάνατζέρ μου. Από τις πέντε προτάσεις που είχαμε εκείνος μου είπε αυτήν είναι η καλύτερη ομάδα για σένα. Επίσης ως παίκτης της Βικτόρια Πλζεν, είχαμε αντιμετωπίσει την Παρτιζάν, εκεί γνώρισα το… δέσιμο που έχουν με τον ΠΑΟΚ και κατενθουσιάστηκα από την ατμόσφαιρα» .
Για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό:
«Νομίζω ότι θα είναι ένα… καυτό παιχνίδι. Θα είναι ένα δύσκολο ντέρμπι. Φυσικά έχουμε και τον τελικό εναντίον τους και θέλουμε να φέρουμε το κύπελλο στη Θεσσαλονίκη» .