Μια ανάρτηση με πολλούς αποδέκτες ...
Μια ανάρτηση με πολλούς αποδέκτες ...

Η Πρόεδρος του Σικιαρίδειου Ιδρύματος Κορίνα Λιούτα, αποσαφηνίζει σε μια ανάρτηση της στο Facebook της πολιτική της στη διαχείριση του Ιδρύματος …

 

“Μια κοινωνία #κρίνεται από τον τρόπο που μεταχειρίζεται τα πιο #αδύναμα_μέλη της.”

Χάρυ Τρούμαν 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες κι όλους εσάς που έχετε ταχθεί κοντά μου στηρίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η νέα διοίκηση του Σικιαρίδειου Ιδρύματος, για την αναβάθμιση και την εξυγίανση του Ιδρύματος από τις χρόνιες παθογένειες και την εσωστρέφεια που το κρατά σε απόλυτη καθήλωση.

Ο δρόμος του Σικιαρίδειου από δω και μπρος έχει μια διάθεση εξωστρέφειας, ανοίγματος προς την κοινωνία κι όχι εσωστρέφειας με “κλείσιμο” κι απομόνωση από την κοινωνία . Απέναντι στο είμαστε εδώ “μοναχοί” προτείνουμε το “πάμε αγκαλιά μαζί” …

Γνώμονας όλων των ενεργειών και των πρωτοβουλιών μου αποτελεί πρωτίστως το συμφέρον των ωφελούμενων και των οικογενειών τους, χωρίς καμμία άλλη στόχευση ή άλλου είδους σκοπιμότητα.

Οι υπόλοιποι όλοι εργαζόμενοι, θεσμικοί παράγοντες και Πολιτεία υπηρετούμε με αγάπη κι αυταπάρνηση αυτά τα παιδιά, διαφορετικά είμαστε σε λάθος κατεύθυνση .

 

#Σικιαρίδειο #Πάμε_αγκαλιά_μαζί!