Την Ελλάδα και το νησί των ανέμων, τη Μύκονο, επέλεξε μία από τις κορυφαίες αθλήτριες, η Κέντρα Χάρισον για να κάνει τις φετινές διακοπές της.

Η κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στα 100μ. εμπόδια βρίσκεται στο όμορφο νησί των Κυκλάδων και χαίρεται τις παραλίες του, ανεβάζοντας πολλές «ιστορίες» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ.

Η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια μετά τους Ολυμπιακός Αγώνες του Τόκιο, όπου έφθασε στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου, πίσω από την Πορτορικανή Τζασμόν Καμάτσο – Κουίν, αποφάσισε να μην μπει σε άλλους αγώνες. Έτσι, ξεκουράστηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα της το Τενεσί, όπου έγιναν και τιμητικές εκδηλώσεις προς τιμήν της και τώρα είναι σε διακοπές, πριν επιστρέψει και πάλι σε προπονήσεις. Επέλεξε με παρέα τη Μύκονο και έτσι, για λίγες ημέρες το νησί των ανέμων θα έχει μια παγκόσμια ρεκορντγούμαν. Η 28χρονη στις 22 Ιουλίου του 2016 στο Λονδίνο είχε τρέξει τα 100μ. εμπόδια στην εκπληκτική επίδοση 12.20! Είχε σπάσει το επί 28 ετών ρεκόρ της Βουλγάρας Γιορντάνα Ντόνκοβα (12.21).Filathlos.gr