Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και ο Νεμάνια Νέντοβιτς συνεχίζουν μαζί για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο «Νέντο» είχε εκφράσει ως επιθυμία την παραμονή του στο «τριφύλλι» και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και οι δύο πλευρές έφτασαν σε οριστική συμφωνία. 

Ο Σέρβος γκαρντ ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες των νταμπλούχων Ελλάδας κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, όμως δεν αγωνίστηκε στο φινάλε αυτής, λόγω προβλήματος υγείας, μετά την περιπέτεια που αντιμετώπισε με τον κορονοϊό.

Τώρα όμως ξεπέρασε πλήρως τα προβλήματα και βρίσκεται σε διαδικασία επιστροφής στη δράση. Και αυτή θα γίνει με τους νταμπλούχους Ελλάδας, σε μια κίνηση που ισχυροποιεί σε πολύ μεγάλο βαθμό την περιφέρεια της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Νέντοβιτς θα συνεχίσει να φοράει την πράσινη φανέλα και θα παραμείνει κάτοικος ΟΑΚΑ έως και το 2023, κάτι που δίνει τη δυνατότητα στον Δημήτρη Πρίφτη και τους συνεργάτες του πλέον να προχωρήσουν απερίσπαστοι στις επόμενες κινήσεις τους, καθώς πλέον το ρόστερ της νέας σεζόν σχηματοποιείται.

Ο ίδιος ο Νέντοβιτς άλλωστε φρόντισε να στείλει το δικό του… Παναθηναϊκό μήνυμα μέσα από τα social media, με μια εικόνα που αποτυπώνει τον ίδιο και τους οπαδούς του «τριφυλλιού», σε μια κίνηση που προκαλεί ντελίριο στις τάξεις τους.



Filathlos.gr