Ενα «σχόλιο» μετά… μουσικής του ηθοποιού και μουσικού Πάνου Βλάχου στις παραστάσεις stand up comedy που κάνει στο Σταυρό του Νότου προκάλεσε τις αντιδράσεις των θιγόμενων προσώπων.

Το βίντεο με τον Πάνο Βλάχο και ένα ακόμα άτομο που τραγουδούσαν πάνω στη σκηνή «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Αδωνι και Πορτοσάλτε», έγινε γρήγορα viral στα social media. Οπως ήταν αναμενόμενο το πράγμα έφτασε γρήγορα στ’ αυτιά τόσο υπήρξε αντίδραση τόσο από του υπουργού Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη όσο και του δημοσιογράφο Αρη Πορτοσάλτε.

Η ανάρτηση Γεωργιάδη

Ο κ. Γεωργιάδης με ανάρτησή του στην πλατφόρμα X αναρωτιέται τι εννοεί ο ηθοποιός και αν με τη φράση να τον βάλει σε ένα σάκο, εννοεί να τον σκοτώσουν. «Δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας «ζητώ συγγνώμη;». Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!», έγραψε στον λογαριασμό του ο υπουργός Υγείας.


{https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/1756702020113711586}

Η αντίδραση του Πορτοσάλτε

Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ σχολίασε για το βίντεο «Καλησπέρα, ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; θα ήθελα πληροφορίες», αφήνοντας να εννοηθεί πως ίσως και να εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά του ηθοποιού.

{https://twitter.com/ArisPortosalte/status/1756648088364589129}

Dnews