Π. Μαρινάκης: Ο Κασσελάκης αντί να απαντήσει για την εταιρεία του, επιτίθεται στην Δικαιοσύνη - Δεν θα το αποφύγει
Π. Μαρινάκης: Ο Κασσελάκης αντί να απαντήσει για την εταιρεία του, επιτίθεται στην Δικαιοσύνη - Δεν θα το αποφύγει

Για «επίθεση στη Δικαιοσύνη» μετά την έναρξη εισαγγελικής έρευνας σε βάρος του κατηγορεί τον Στέφανο Κασσελάκη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, καταλογίζοντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «χυδαία ρητορική fake news».

Νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης με βίντεο στο twitter σχολιάζοντας την εισαγγελική έρευνα σε βάρος του, αφήνει να εννοηθεί πως η Δικαιοσύνη κινείται γρήγορα για την δική του υπόθεση σε αντίθεση με την υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών.

Π. Μαρινάκης για Κασσελάκη: Αν νομίζει πως θα αποφύγει τις απαντήσεις καταφεύγοντας στην τοξικότητα, κάνει λάθος

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης απαντώντας στον Στέφανο Κασσελάκη τονίζει πως «αντί να απαντήσει επί της ουσίας στα όσα πολύ σοβαρά ερευνούν οι εισαγγελικές αρχές, ύστερα και από τις καταγγελίες του πρώην οικονομικού διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, προέβη σε μία ευθεία επίθεση στη Δικαιοσύνη και την ίδια στιγμή αναπαράγει την πιο χυδαία εκδοχή της ρητορικής των fake news και του τοξικού λόγου που εξέφρασε το κόμμα του τα τελευταία χρόνια. Αντιλαμβανόμαστε τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει, αλλά αν νομίζει ότι καταφεύγοντας στην τοξικότητα θα αποφύγει τις απαντήσεις, κάνει μεγάλο λάθος».