Γεμάτο το νυχτερινό κέντρο στο Δρέπανο της Αχαϊας για τη μία και μοναδική εμφάνιση της τραγουδίστριας. Η Πάολα ήταν να εμφανιστεί και την περασμένη Παρασκευή, όμως το πρόγραμμα αναβλήθηκε.

Το κατάστημα τηρούσε τα μέτρα ασφαλείας, ενώ η αστυνομία έκανε έλεγχο γύρω στη 01.00 τα ξημερώματα προκειμένου να διαπιστώσει αν τηρούνται όσα έχουν αποφασιστεί από την τελευταία ΚΥΑ για τα κέντρα διασκέδασης.

Σύμφωνα με το flamis.gr, η αστυνομία δεν μπορούσε να κάνει έλεγχο για το ποιοι από τους θαμώνες ήταν εμβολιασμένοι, ευελπιστώντας πως η Διεύθυνση θα είχε πράξει τα δέοντα στην είσοδο του καταστήματος.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου η Αστυνομία δεν διαπίστωσε καμία παράβαση. Η δισκέδαση συνεχίστηκε μέχρι το ξημέρωμα με την Πάολα να τα δίνει όλα επί σκηνής. Στις παρακάτω εικόνες παίρνουμε μια γεύση από την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στα μπουζούκια.

Πηγή: newsit.gr



Filathlos.gr