Σήμερα, περίπου στις 10:00, θα έχουμε την παράδοση του πορίσματος για το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας, στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN το πόρισμα φαίνεται να καταλήγει στο συμπέρασμα του ασφυκτικού θανάτου.

Η εβδομάδα αυτή θεωρείται εβδομάδα εξελίξεων καθώς συνεχίζονται οι καταθέσεις στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών για τους θανάτους των δύο κοριτσιών. Έτσι σήμερα φτάνει στην Πάτρα κλιμάκιο για να πάρει καταθέσεις από συγγενείς, μεταξύ άλλων από τις δύο γιαγιάδες και τον πατέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ήδη το Σάββατο (18/6) ανέβηκε στην Αθήνα και κατέθεσε ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κινήθηκε στην ίδια γραμμή με τον γιο του, ότι δηλαδή δεν είχαν καταλάβει τι συνέβαινε καθώς υπήρχαν οι ενδείξεις ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μια καλή μητέρα.

Η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη

Η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στις 16/6 ήταν εξαιρετικά αναλυτική και αφηγηματικού χαρακτήρα ενώ διήρκησε 8 ώρες και έγινε παρουσία δυο αξιωματικών του Ανθρωποκτονιών, σύμφωνα με όσα είχε μεταδώσει το Live News.

O 30χρονος εστίασε στους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας ενώ στο τέλος της πολύωρης κατάθεσης του έφυγε από το χώρο εξουθενωμένος αλλά ήρεμος σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αφού όπως φέρεται να είπε στο στενό του περιβάλλον «έβγαλε από μέσα του όλα όσα τον βασάνιζαν τις τελευταίες ημέρες».

Πεπεισμένος για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας από τη μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να είναι ο Μάνος Δασκαλάκης ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν φέρεται να είπε το ίδιο για τη Μαλένα και την Ίριδα. «Δεν υπάρχουν στοιχεία που να με κάνουν να πιστεύω ότι τα σκότωσε» φέρεται να είπε στην κατάθεση του.

«Πιστεύεις ότι η γυναίκα σου σκότωσε τα τρία παιδιά;» είναι σύμφωνα με το LiveNews, η τελευταία ερώτηση που έγινε στον Μάνο Δασκαλάκη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εκείνος απάντησε ότι είναι πεπεισμένος ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε την Τζωρτζίνα, αλλά για τα’ άλλα παιδιά δεν έχει κάτι παραπάνω σαν στοιχείο για να μπορέσει να πει με σιγουριά ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι εκείνη που τα σκότωσε.

Ο μεγάλος καβγάς λίγες ώρες πριν πεθάνει η Ίριδα – Ο Μάνος Δασκαλάκης χαστούκισε τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Ένα 24ωρο πριν πεθάνει η μικρή Ίριδα, σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, ο Μάνος Δασκαλάκης είχε ένα μεγάλο καβγά με την Ρούλα Πισπιρίγκου. Φέρεται να εξιστόρησε στις Αρχές το τι είχε συμβεί. Ο καβγάς συνέβη το προηγούμενο βράδυ από το θάνατο της 6μηνών Ίριδας. Τα πράγματα ξέφυγαν, όπως φέρεται να ανέφερε ο ίδιος στους αστυνομικούς. Το ζευγάρι, μπήκε σε ένα δωμάτιο για να απομονωθεί και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Μάνος Δασκαλάκης, φέρεται να χαστούκισε δυο φορές τη Ρούλα Πισπιρίγκου προτού εκείνος φύγει από το σπίτι. Αφορμή για τον συγκεκριμένο καβγά, σύμφωνα με την εκπομπή είναι το γεγονός πως ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να εντόπισε την εν διαστάσει σύζυγο του με άλλον άντρα.

Θύμιος Μπούγας: Εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο μόλις 300 μέτρα από το σπίτι του – Πώς ζούσε όλο αυτόν τον καιρό

Μία μέρα μετά από αυτόν τον καβγά, ο Μάνος Δασκαλάκης ενημερώθηκε ότι βρέθηκε νεκρό το μωρό τους. Ο ίδιος δεν ήταν στο σπίτι όταν πέθανε το παιδάκι.

newsbeast.gr