Η Μπολόνια αποδεικνύει διαρκώς πως η περσινή πορεία της δεν ήταν τυχαία και ειδικά τον τελευταίο μήνα έχει αφήσει ξανά πολύ έντονα το «αποτύπωμά» της στη Serie A. Τελευταίο «θύμα» της ήταν η Λάτσιο, την οποία «καθάρισε» με το εμφατικό 5-0 στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής, με αποτέλεσμα να την προσπεράσει στη βαθμολογία και να ανέβει στην 4η θέση, βρισκόμενη εντός των θέσεων για το Champions League.

Η ομάδα του Βιτσέντσο Ιταλιάνο άνοιξε το σκορ στο 16′ με τον Όντεγκααρντ και «καθάρισε» το τρίποντο με δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά από τους Ορσολίνι (48′) και Εντογιέ (49′). Ο Κάστρο στο 74′ από ασίστ του Πόμπεγκα ανέβασε το σκορ στο 4-0, ενώ ο Φαμπιάν στο 84′ διαμόρφωσε το τελικό 5-0 και «σφράγισε» την 4η σερί νίκη της Μπολόνια (και 5η στα τελευταία 6 παιχνίδια της).

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης έμεινε στον πάγκο χωρίς να χρησιμοποιηθεί από την πλευρά των γηπεδούχων, ενώ στον πάγκο της Λάτσιο έμεινε και ο Χρήστος Μανδάς.

Source link