Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την φετινή «εφιαλτική» σεζόν του, με τους παίκτες του να δίνουν το «παρών» για τελευταία φορά φέτος στο “Γ. Καλαφάτης”, πριν ξεκινήσουν την άδεια… μαμούθ των 45 ημερών.

Από το ραντεβού στο προπονητικό κέντρο απουσίαζαν μόνο οι Καρλίτος, Βέλεθ, Χουάνκαρ και Αγιούμπ, οι οποίοι είχαν πάρει σχετική άδεια από την ομάδα, για να φύγουν σήμερα για τις πατρίδες τους, ενώ αντίθετα όλοι οι υπόλοιποι ήταν παρόντες.

Τα μέλη του προπονητικού επιτελείου και οι εργοφυσιολόγοι μοίρασαν στους παίκτες προγράμματα για την περίοδο των διακοπών τους, ζητώντας να τα τηρούν σε απόλυτο βαθμό, ενώ ακολούθως τους μίλησαν οι Πιέρ Ντρεοσί και Σπύρος Βλάχος, τονίζοντας πως η ομάδα θα επιστρέψει για την “πρώτη” της νέας χρονιάς στις 28 ή 29 Ιουνίου.

Τους ενημέρωσαν παράλληλα, πως θα γίνουν σημαντικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα και πως μέσα στις επόμενες 10 μέρες το αργότερο ο Παναθηναϊκός θα έχει νέο προπονητή (μαζί με το τιμ του). Κάτι που σημαίνει πως ίσως χρειαστεί (ανάλογα με το πλάνο του νέου τεχνικού) να αλλάξει η ημερομηνία της πρώτης συγκέντρωσης.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθεί για 10 μέρες στην Ολλανδία, σε προπονητικό κέντρο του Άλκμααρ από τα μέσα Ιουλίου και μετά, ανάλογα με το πότε θα προγραμματιστούν τα φιλικά ματς επί ολλανδικού εδάφους.



Filathlos.gr