Διακοπές τέλος στον Παναθηναϊκό που το απόγευμα της Δευτέρας θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση στο Κορωπί.

Νέα πρόσωπα φυσικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τους συνεργάτες του, αλλά και ο Γιάννης Κώτσιρας, η μοναδική μέχρι τώρα προσθήκη στο ρόστερ.

Το πρωί οι πράσινοι θα υποβληθούν σε τεστ κορονοϊού και το απόγευμα θα γίνει η πρώτη προπόνηση, στην οποία θα βρεθούν όλοι όσοι ανήκουν στο ρόστερ του τριφυλλιού, ακόμα και οι «κομμένοι».

Τις δύο πρώτες μέρες θα γίνουν προπονήσεις με μπάλα, ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη οι παίκτες της ομάδας θα υποβληθούν σε εργομετρικά τεστ.

Σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας ο Παναθηναϊκός θα μπει ουσιαστικά στις 2 Ιουλίου, όταν και θα ξεκινήσουν διπλές προπονήσεις, ενώ στις 16 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο Κορωπί.

Τέλος, ο Γιοβάνοβιτς αναμένεται να μιλήσει σήμερα στο γκρουπ των παικτών που θα κληθούν να αποχωρήσουν από το Κορωπί.



Filathlos.gr