Η σειρά Σασμός φτάνει στο τέλος της και η Αργυρώ αναμένεται να περάσει πολλά, μέχρι το μεγάλο φινάλε που όλοι περιμένουν. Η αγαπημένη μας ηρωίδα θα βρεθεί πολύ κοντά στον θάνατο, με την ανατροπή αυτή να μας αφήνει άναυδους.

Λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, ο Αστέρης θα εμφανιστεί από το πουθενά, σώζοντας την γυναίκα της ζωής του. Κρυφά από την ίδια και σε συνεννόηση με την Μαρίνα, ο Αστέρης δίνει το νεφρό του στην Αργυρώ, χαρίζοντάς της τη ζωή.

MasterChef 2022: Μια ανάσα από την τελική δοκιμασία – Γιατί δάκρυσε η Καλλιόπη

Σταδιακά, η Αργυρώ θα αρχίσει να συνέρχεται, χωρίς να γνωρίζει τον συμβατό δότη που της έκανε το μεγάλο αυτό δώρο. Όλοι θα αισθάνονται τεράστιες ενοχές που της κρύβουν κάτι τέτοιο.

Στο τέλος της σειράς Σασμός, η Αργυρώ και ο Αστέρης θα έρθουν πάρα πολύ κοντά. Δεν αποκλείεται να μάθει πως εκείνος της έσωσε τη ζωή. Η σχέση της με τον Σταύρο θα συνεχίσει να την ταλαιπωρεί, με το ζευγάρι να παίρνει μία μεγάλη απόφαση…

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, θα αφήσει τους τηλεθεατές με κομμένη την ανάσα. Εκτός από συλλήψεις, δολοφονίες και πόνο, η ελπίδα για έναν χαμένο έρωτα θα ανθίσει. Ο Αστέρης και η Αργυρώ θα βρεθούν ξανά στο επίκεντρο, με το παιδί να τους φέρνει κοντά..