Η Πάρμα είναι η ομάδα από την Ιταλία που έχει προσεγγίσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Αυτό αναφέρει ένα μέσο από τη Ρουμανία που αποκαλύπτει, μάλιστα, πως ο άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ αναμένεται να απαντήσει σήμερα το απόγευμα στην πρόταση της ομάδας που οδηγείται στον υποβιβασμό στη Serie B.

Συγκεκριμένα, το «Prosport» αναφέρει: «Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ένα βήμα από την Πάρμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρουμάνος τεχνικός θα απαντήσει στην πρότασή της μέχρι το απόγευμα της Κυριακής. Ο ιδιοκτήτης της Πάρμα υποσχέθηκε στον Λουτσέσκου ότι αν συμφωνήσει να πάει στη Serie B, θα κάνει ό,τι μεταγραφές ζητήσει (ακόμα και Ρουμάνους), ώστε να γυρίσει στη Serie A.

Ο Κάιλ Κράουζε, ιδιοκτήτης της Πάρμα, είναι αποφασισμένος να προσλάβει τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Όμως, έχει δώσει περιθώριο 24 ωρών στον Ρουμάνο για να απαντήσει στην πρότασή του. Ο Λουτσέσκου, αφότου έμεινε ελεύθερος από την Αλ Χιλάλ, δεν ήθελε να συμφωνήσει με κάποια ομάδα ως το καλοκαίρι, αλλά τώρα τα σχέδιά του ανατράπηκαν».

Το δημοσίευμα των Ρουμάνων αναφέρεται επίσης στα χθεσινά δημοσιεύματα που τόνιζαν πως η ΑΕΚ τον περιμένει για να συζητήσουν ενδεχόμενη συνεργασία σε περίπτωση που δεν συμφωνήσει με την ιταλική ομάδα.Filathlos.gr