Αυτή είναι η σέξι νοσοκόμα που «έριξε» το Internet (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η σέξι νοσοκόμα που «έριξε» το Internet (ΦΩΤΟ)
Αυτή είναι η σέξι νοσοκόμα που «έριξε» το Internet (ΦΩΤΟ)

Μπορεί να την έδιωξαν από το νοσοκομείο όπου δούλευε, ωστόσο ξεκίνησαν οι προτάσεις για αλλαγή καριέρας.

Δεν πέρασαν παρά λίγες ώρες από την στιγμή που δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες μιας σέξι νοσοκόμας σε νοσοκομείο της Ρωσίας να προσέχει ασθενείς μόνο με τα εσώρουχά της.

Τώρα η ιστορία έχει και συνέχεια καθώς κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες της, μιας και η προστατευτική μάσκα που φορούσε είχε δημιουργήσει ένα αίσθημα… μυστηρίου σχετικά με την ταυτότητά της.

Ρωσικά μέσα ενημέρωσης ανακάλυψαν ότι η viral νοσηλεύτρια, η οποία εργάζεται στο νοσοκομείο της Τούλα, ονομάζεται Νάντια και είναι 23 ετών.

Η Νάντια εκδιώχθηκε από το νοσοκομείο της Τούλα για «ανάρμοστη συμπεριφορά», ωστόσο δεν φαίνεται πως θα μείνει άνεργη για πολύ καιρό ακόμα.


Συγκεκριμένα η ιδιοκτήτρια εταιρείας εσωρούχων, Αναστασία Γιακούσεβα, της πρότεινε δημοσίως να αποτελέσει το νέο πρόσωπο της επόμενης καμπάνιας.

 

«Θέλουμε η νοσηλεύτρια από την Τούλα να γίνει το μοντέλο της εταιρείας μας. Είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε αποκλειστικά νέα προϊόντα και να της προσφέρουμε συμβόλαιο».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου τα… έβαλαν με τους ασθενείς που τράβηξαν φωτογραφίες τις Νάντια, ενώ η ίδια απολογήθηκε στην διοίκηση του νοσοκομείο, λέγοντας πως δεν είχε ιδέα πως η προστατευτική στολή ήταν διάφανη.


Δείτε στην παρακάτω την σέξι νοσοκόμα που έγινε viral: