Αντανακλαστικά φρόντισε να δείξει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά τις τελευταίες εξελίξεις που… κωλυσιεργούν αναφορικά με το γηπεδικό θέμα και την αντίδραση της Θύρας 13.

Όπως ενημέρωσε η πράσινη ΠΑΕ μέσω σχετικής ανακοίνωσης, αναλαμβάνει εκείνη να χρηματοδοτήσει τις προμελέτες για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη στον Βοτανικό.

Παράλληλα, τονίζει ότι οι συγκεκριμένες προμελέτες, αφού τύχουν της έγκρισης των εμπλεκόμενων μερών, θα κατατεθούν στη Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Ομίλου, μαζί με τις σχετικές συμβάσεις, για έγκριση και από τα μέλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αφουγκράζεται το εύλογο ενδιαφέρον των φίλων του Παναθηναϊκού και σε αγαστή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που συνυπέγραψαν το Μνημόνιο Συνεργασίας και Συναντίληψης, οι οποίοι εργάζονται καλόπιστα και εντατικά για την ολοκλήρωση του έργου, ανακοινώνει πως αναλαμβάνει την χρηματοδότηση για την εκπόνηση των απαραίτητων προμελετών για τους αθλητικούς χώρους του Αθλητικού Ομίλου. Οι συγκεκριμένες προμελέτες, αφού τύχουν της έγκρισης των εμπλεκόμενων μερών, θα κατατεθούν στη Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Ομίλου, μαζί με τις σχετικές συμβάσεις, για έγκριση και από τα μέλη».Filathlos.gr