Τον λόγο που τα τελευταία χρόνια επιλέγει να φορά μαύρα ρούχα εξήγησε ο Στέλιος Κουδουνάρης που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Roomies του Mega. O γνωστός σχεδιαστής μόδας υποστήριξε ότι «τα μαύρα ρούχα είναι σαν στολή για μένα», τονίζοντας, βέβαια, πως «θέλω πάρα πολύ χρώμα γύρω μου, όχι πάνω μου. Κρατώ μια απόσταση από τα πράγματα».

Παράλληλα, αναφερόμενος στις δημιουργίες του, δήλωσε: «Προσπαθώ να είμαι επίκαιρος στα όσα σχεδιάζω, αλλά θέλω τα ρούχα που φτιάχνω να είναι στην ντουλάπα της για πολλά χρόνια».

Στη συνέχεια μίλησε για τη συμμετοχή του στο My Style Rocks.«Είμαι πιο γλυκός από ότι φαίνομαι. Έχω γενικά πολύ την αίσθηση του δικαίου. Και επειδή δεν θέλω να αδικώ μια κοπέλα για κάτι, προσπαθώ να βάζω με συγκεκριμένα κριτήρια βαθμολογίες» υπογράμμισε, ενώ δήλωσε ότι χαίρεται με την πρόοδο αρκετών κοριτσιών μετά τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι.

«Το ‘’My Style Rocks’’ είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Τα social media και όσα γράφονται εκεί προκαλούν μεγάλη φόρτιση στους παίκτες» πρόσθεσε.enikos.gr