Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα ο Θόδωρος Καρυπίδης, μιας και τα ανοιχτά μέτωπα είναι πολλά και αφορούν διάφορα ζητήματα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης είχε στα γραφεία συνάντηση με τον team manager Δημήτρη Νιαρχάκο για θέματα που έχουν να κάνουν με την προετοιμασία που εκκινεί την επόμενη εβδομάδα, αλλά και γενικότερου προγραμματισμού του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στη συνέχεια, μαζί με τον υπεύθυνο εγκαταστάσεων Βαγγέλη Παντζαρτζίδη επιθεώρησε τις εργασίες ανακατασκευής του χλοοτάπητα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τα έργα βελτίωσης που θα γίνουν στο Ρύσιο.

Ο Καρυπίδης θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και αύριο θα έχει συνάντηση με το τμήμα σκάουτινγκ για τον μεταγραφικό σχεδιασμό, ώστε ο Άρης να είναι έτοιμος εφόσον αρθεί το απαγορευτικό ban από το CAS.



Filathlos.gr