Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Τριαντάφυλλος αναφέρεται στην πίστη του στο Θεό και πώς μέσω αυτής έχει καταφέρει να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή του. Μάλιστα, ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας του Survivor έχει πάρει μαζί του στον Άγιο Δομίνικο αγιασμό. Ο πνευματικός του Τριαντάφυλλου μιλώντας στο ΟΡΕΝ και την εκπομπή ‘Ευτυχείτε’ αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του τραγουδιστή.

“Φυσικά τον γνωρίζω, είμαστε γείτονες με τον Τριαντάφυλλο. Ο Τριαντάφυλλος από μικρό παιδί όταν έχασε τον πατέρα του, όταν σκοτώθηκε ο πατέρας του, αφιερώθηκε στην εκκλησία, πήρα δύναμη από την εκκλησία μας. Όταν έφυγε ο πατέρας του, τότε μικρό παιδί έφυγε στην Αθήνα και βρήκε δύναμη από τη χάρη του Κυρίου μας… Θυμάμαι λοιπόν την Μεγάλη Παρασκευή, όταν παίρνουμε τον Επιτάφιό μας στο κοιμητήριο και κάνουμε έτσι προσευχές για τους κεκοιμημένους αδελφούς, ήταν το πρώτο του CD, που είχε βγάλει και το αφιέρωσε στον τάφο του πατέρα του με δάκρυα”, είπε ο πνευματικός του Τριαντάφυλλου.

“Έρχεται συχνά στην εκκλησία μας, ψάλλει τα εγκώμια τη Μεγάλη Παρασκευή. Είναι ένα παιδί που μεγάλωσε σαν αγωνιστής”, αποκάλυψε και πρόσθεσε:

“Είμαι συγκινημένος γιατί σας είπα είναι μια πόρτα, ένας τοίχος που χώριζε το πατρικό μου σπίτι με του Τριαντάφυλλου. Γνωρίζω τους αγώνες του, γνωρίζω ότι από μικρός ήταν μόνος με τη γιαγιά του. Η μητέρα του λόγω της κατάσταση αναγκάστηκε να φύγει να πάει να δουλέψει στη Ρόδο. Μεγάλωσε με τη γιαγιά του… Όπου και να είναι να του δίνει ο Θεός δύναμη. Εγώ γνωρίζω ότι είναι ένας άνθρωπος αγωνιστής, είναι ένας άνθρωπος απλός, είναι ένας άνθρωπος του χωριού μας εδώ, ο οποίος δεν πήραν τα μυαλά του αέρα και που έφυγε στην Αθήνα. Δεν έχει αλλάξει τίποτα, είναι ο Τριαντάφυλλος, που γνωρίζαμε. Είναι ο Τριαντάφυλλος, που ψήθηκε από τους αγώνες της ζωής, από τον πόνο, που τον χτύπησε από μικρό παιδί ορφανό. Άντεξε, πίστεψε, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, την υπόσχεσή του στον πατέρα του”.enikos.gr